Om os

Hos Billigste-bilforsikring.dk kommer du i fokus. Vi bestræber os hver dag, hver time og hvert minut på at hjælpe dig og alle de andre danskere, der står i en situation, hvor en billigere bilforsikring er nødvendig. Du har formentlig været på jagt efter en billigere bilforsikring i et godt stykke tid, men nu er du kommet det helt rette sted hen. Teamet bag Billigste-bilforsikring.dk indhenter priser fra en lang række udbydere, så du uden tøven kan sammenligne priserne fra både den ene og den anden udbyder.

Det er vores overordnet mål hos Billigste-bilforsikring.dk at skabe synlighed og gøre markedet for bilforsikringer transparant, så du ikke behøver at lede flere steder for at se tilbud og priser. Alle de målsætninger og tanker, som ligger bag Billigste-bilforsikring.dk, er alene for din skyld, så du ikke længere behøver at frygte for tårnhøje priser på din bilforsikring.

Hvad synes du om denne side?

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Sammenlign her

Sammenlign priser hos 14 forskellige selskaber og se hvor meget du kan spare.
Start din beregning

Ring til os

Man - fre: 9-16
Weekend: lukket

+45 70 60 58 88

Eksperterne bag

Læs mere om, hvem vi er og hvordan vi tjener penge her.

Spørgsmål og svar

Mangler du svar på noget? Find de oftest stillede spørgsmål lige her.

Billigste Bilforsikring

Billigste-Bilforsikring.dk ejes og drives af Samlino ApS. Vi modtager provision, når vi henviser dig til vores partnere.
+45 70 60 58 88
kontakt@billigste-bilforsikring.dk
Copyright © 2021 | Alle rettigheder forbeholdes.